Novi glumac u seriji Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata

Turska serija Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vratila dobila je novog člana glumačke ekipe. Glumac se priključio setu i prvi put ćemo ga gledati u narednoj, 34. epizodi ove popularne serije. U pitanju je Ozhan Carda. Nije objavljeno koji lik će ovaj glumac tumačiti u seriji. Postoji nekoliko nagađanja, tačnije tri. Carda bi ...

Novi glumac u seriji Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata

Turska serija Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vratila dobila je novog člana glumačke ekipe.

Glumac se priključio setu i prvi put ćemo ga gledati u narednoj, 34. epizodi ove popularne serije. U pitanju je Ozhan Carda. Nije objavljeno koji lik će ovaj glumac tumačiti u seriji. Postoji nekoliko nagađanja, tačnije tri. Carda bi mogao da glumi već pominjanog konjušara, zatim oca od Ceren ili nekog inspektora koji će se umešati u "slučaj" sa kuvarom Alexom. Koju ulogu u seriji Sen Cal Kapimi će zapravo ovaj glumac imati ostaje da vidimo.

Glumac Ozhan Carda

Ozhan Carda je svojoj karijeri tumačio uloge u 22 projekta. Nedavno se na kratko pojavio u serijama Kirmizi Oda i Yasak Elma. Najpoznatiji je po ulogama Kadira u seriji Sudbina i Halduna Ilhanlija u seriji Zvala se Feriha. Oni stariji pamte i njegovu ulogu u seriji 1001 noć.

NOVO - Selin Yeninci prebačena na intenzivnu negu!

By: TV Exposed