Sinem Unsal se oglasila nakon saobraćajne nesreće

Glumica Sinem Unsal, koja se sprema da se pojavi na televizijskom kanalu Fox sa TV serijom Gizli Sakli, doživela je saobraćajnu nesreću na povratku u Istanbul nakon što je glumila u pozorišnoj predstavi Aydinlikevler u Izmiru.

Sinem Unsal se oglasila nakon saobraćajne nesreće

Foto Credits: Aksam

U nesreći koja se dogodila zbog toga što je vozač vozila kojim je putovala, producentkinja Nisan Ceren, izgubila kontrolu nad volanom, odnosno samim automobilom, ispostavilo se da je Sinem Unsal zadobila razne modrice po telu, ali je sem toga bila dobrog zdravlja.

Nakon vesti o nesreći koja je zabrinula njene fanove, Sinem Unsal se oglasila na svom zvaničnom Instagram nalogu i uspela da umiri srca, odnosno da smanji zabrinutost svojih fanova. Glumica je u izjavi navela da se oseća dobro, da nema nikakvih zdravstvenih problema, što svakako raduje sve koji vole i prate ovu glumicu.

Nova TV serija Gizli Sakli, u kojoj mlada glumica Sinem Unsal deli glavnu ulogu sa Halitom Ozgurom Sarijem, biće prikazana na kanalu Fox TV sa svojom prvom epizodom u sredu, 8. juna.

Bilo je pitanje da li će udes koji je doživela glumica uticati na snimanje serije Gizli Sakli. Sinem je objavila poster svoje nove serije na društvenim mrežama, i u opisu napisala „Hajde da pričamo o dobrim stvarima“.

Nesreća koju je doživela jeste bila neprijatna, ali je glumica prošla bez posledica i sa nestrpljenjem očekuje početak njene nove TV serije.

NOVO - Ismail Hacioglu već nedostaje fanovima

By: TV Exposed