Ismail Hacioglu već nedostaje fanovima

Serija Mahkum / Zatvorenik Fox TV-a, koja je ostavila trag na ekranima impresivnim nastupima Ismaila Hacioglua i Onura Tune, završila je prvu sezonu svojom epizodom koja je emitovana u četvrtak, 2. juna.

Ismail Hacioglu već nedostaje fanovima

Foto Credits: Haberler

Televizijska serija Mahkum / Zatvorenik, jedna od najpopularnijih produkcija nove sezone turskih serija, takođe je donela nezaboravan lik u svet turskih TV serija. Ne bi bilo laž reći da je Ismail Hacioglu, koji je tumačio najneobičniji lik ove sezone, doživeo vrhunac svoje glumačke karijere ulogama Savasa i Barisa u ovoj seriji.

Njegovi fanovi su toliko voleli da gledaju Ismaila Hacioglua na ekranima da već komentarišu da će im glumac nedostajati tokom celog leta.

Hiljade komentara dali su njegovi fanovi ispod poslednje glumčeve objave na njegovom zvaničnom Instagram nalogu. Neki fanovi su prokomentarisali: „Toliko ćete nam nedostajati i vaša gluma!“. Sve ovo govori u prilog tome koliko je serija zapravo uspešna i da je posao koji je obavio Ismail zaista impresivan.

Serija Mahkum, koja je svojom 24. epizodom u četvrtak, 2. juna, završila sezonu, nastaviće svoj put na ekranu u narednoj sezoni, ali se očekuje da će pretrpeti veliku promenu u pogledu priče.

Ostaje da vidimo na šta se tačno misli. Ocene za prvu sezonu su veoma dobre i gledaoci su jako zadovoljni onim što su gledali.

NOVO - Engin Akyurek sa likom iz serije Kacis, gost u Mahkumu!

By: TV Exposed