Engin Akyurek sa likom iz serije Kacis, gost u Mahkumu!

Publika je naišla na veliko iznenađenje u novoj epizodi Fox-ove popularne serije Mahkum / Zatvorenik, koja je emitovana sinoć. U integraciji scenarija, koji je fikcionalizovan u okviru promotivnih aktivnosti serije Kacis /Bekstvo, dogodilo se nešto što se dopalo gledaocima ove serije.

Engin Akyurek sa likom iz serije Kacis, gost u Mahkumu!

Foto Credits: Internet Haber

Tužilac Firat Bulut ( kog tumači Onur Tuna) serije Mahkum i novinari Mehmet (Engin Akyurek) i Ilker (Onur Bay) iz digitalne serije Kacis / Bekstvo čija se premijera očekuje sredinom juna, okupili se u hodniku zgrade suda.

Dok su reči „Ja samo želim da saopštim istinu” lika novinara Mehmeta i rečenice lika tužioca Firata Buluta „Na istinu se ne čeka, kao na pravdu”, ostavile trag na sceni, videvši lik Mehmeta, kojeg igra Engin Akyurek u digitalnoj seriji Bekstvo, u finalu sezone serije Mahkum, izazvalo je veliko uzbuđenje kod publike.

Podsećamo radnja serije Kacis će pratiti ratne fotografe. Ratni fotograf Mehmet i grupa novinara iz različitih zemalja će biti u centru pažnje ovog projekta za koji se očekuje da će početi 14. juna kada Disney Plus kreće sa emitovanjem sadržaja u Turskoj.

Radnja serije počinje posetom jezidskom selu radi istraživanja. U seriji, grupa, koja je tajno prešla granicu, pala je u ruke radikalne terorističke organizacije kao rezultat racije, a zatim se uzbudljivim jezikom ispričaju drame, promene i priče o bekstvu.

NOVO - Burak Ozcivit u novom projektu!

By: TV Exposed