Burak Ozcivit u novom projektu!

Poznati turski glumac Burak Ozcivit, koji glumi lik Osman Bega u popularnoj istorijskoj seriji Kurulus Osman, koja se emituje na ATV TV ekranima već 3 sezone, podelio je projekat iznenađenja sa svojim fanovima na svom nalogu na društvenim mrežama.

Burak Ozcivit u novom projektu!

Foto Credits: Internet Haber

Burak Ozcivit je postao osnivački partner projekta pokretanjem NFT-bazirane blockchain inicijative. Ova posebna NFT kolekcija, koja će se proizvoditi u ograničenom broju, već je uspela da privuče veliku pažnju!

Ozcivit, koji svojim ulogama u serijama ima brojne obožavaoce ne samo u Turskoj već i u inostranstvu, zakoračio je u svet NFT-a sa jedinstvenim projektom.

Glumac je u svojoj objavi na zvaničnom Instagram nalogu napisao: „Ime Novog doba: NFT Investicija budućnosti je u ovoj kolekciji. Kliknite na vezu u Biografiji da biste započeli i pridružili se našoj porodici.”.

Borački klub Kong Warriors, koji implementira Burak Ozcivit u partnerstvu sa preduzetnikom Isom Sammakom i blokčejn preduzetnikom Mikailom Emreom Caliskanom, sprema se da ostavi svoj trag u svetu NFT.

NFT kolekcija, ograničena na 9977 komada, nudi vip privilegije vlasnicima NFT-a. Ovaj novi, savremeni projekat, čiji je suosnivač Burak Ozcivit, takođe je NFT kolekcija kreirana na Kong WFC, Ethereum blockchain-u.

Ostaje da vidimo da li će Burak u ovoj sferi biti uspešan kao u svetu turskih serija. Tu je već godinama unazad na samom vrhu.

NOVO - Yigit Ozsener u glavnoj ulozi u novoj seriji

By: TV Exposed