Snimaće se druga sezone serije Gentefied

U ponedeljak, 17. maja je objavljeno da će serija Gentefied dobiti drugu sezonu. Radnja serije prati latino porodicu koja živi u SAD pod pretnjom gentrifikacije. Nova sezona će imati osam epizoda. Autori serije su Chicanos Marvin Lemus i Linda Ivette Chave a izvršni producent je America Ferrera. Glavne uloge u seriji tumače Joaquin Cosio, Carrie ...

Snimaće se druga sezone serije Gentefied

U ponedeljak, 17. maja je objavljeno da će serija Gentefied dobiti drugu sezonu.

Radnja serije prati latino porodicu koja živi u SAD pod pretnjom gentrifikacije. Nova sezona će imati osam epizoda.

Autori serije su Chicanos Marvin Lemus i Linda Ivette Chave a izvršni producent je America Ferrera. Glavne uloge u seriji tumače Joaquin Cosio, Carrie Martin, JJ Soria i Carlos Santos.

Serija prati avanture i nesreće jedne latino porodice koja ima skromni restoran u Boyle Heights-u, kvartu za koji se smatra da je centar chicano kulture i aktivizma u Los Angelesu.

Ovaj serijal kombinuje komediju i dramu kako bi analizirao posledice gentrifikacije, procesa kojim stanovništvo susedstva raseljava ljude višeg ekonomskog nivoa.

Ferrera, koji je godinama radila na realizaciji ovog projekta, u januaru je za magazin Efe pričala o glumcima i samom projektu Gentefied.

"Jako sam srećna što mogu raditi sa tako fantastičnim talentima “, rekla je. „Kada sam čitala skripte bilo je mnogo osmeha, suza, osećanja ljubavi i topline kakvu nisam videla u našoj zajednici. Želela sam da se serija ostvari i sve to prikaže, i da budem deo projekta na bilo koji način" izjavila je ona.

By: TV Exposed