Sila Turkoglu otkrila u kog glumca je bila zaljubljena u detinjstvu

Sila Turkoglu, koja je nastavila da se pojavljuje na ekranima u seriji Show TV-a pod nazivom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, donela je jednu od najvažnijih odluka u svom životu.

Sila Turkoglu otkrila u kog glumca je bila zaljubljena u detinjstvu

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je pokazala hrabrost za velike serijske projekte pune poteškoća napuštanjem serije Emanet, u kojoj je dve sezone igrala glavnu ulogu i omogućila sjajan napredak u karijeri, pronašla je ono što je tražila i u seriji Kizilcik Serbeti.

Sila Turkoglu, koja je u središtu snažne priče sa likom Doge koju igra, obradovala je svoje fanove svojom glumom, a uspela je i da postane zapažena ličnost čije se ime pominje milionima puta na društvenim mrežama. Turkoglu je za kratko vreme stvorila ogromnu bazu obožavalaca širom sveta svojom simpatijom, lepotom i talentima. Glumica, koja je dobro napredovala u karijeri uz podršku ove publike, odgovarala je na pitanja svojih obožavalaca na Youtube programu Onedija, koji je posetila. Sila Turkoglu, objašnjavajući da ona, kao i svaka žena, posmatra kako izgleda kada plače, gledajući svoje projekte u na TV-u, takođe je izjavila da joj ne smeta gledanje sebe. Napominjući da ima opsesiju da stalno čisti svoju kuću, glumica je rekla da kada pita prijatelja za mišljenje, iznervira se kada dobije odgovore poput „ako znaš“ ili „nije bitno“.  

Uz smeh objašnjavajući da je poznato ime u koje se zaljubila u detinjstvu Okan Yalabik, glumica je rekla: „Postojala je TV serija pod nazivom Tramp i bila sam veoma mlada. Sećam se samo lika Omera i Okana Yalabika. Divila sam mu se.”.

NOVO - Keremcem u novoj seriji Tatli Hayat, Aci Ask / Slatki život, gorka ljubav

By: TV Exposed