Ljubav na setu serije Uc Kiz Kardes | Tri sestre?!

Jedna od TV serija na ekranima Kanala D koja je brzo debitovala ove sezone bila je Uc Kiz Kardes / Tri sestre. Serija, koja je brzo porasla na ekranu gde je nečujno dolazila, takođe je zbacila Destan, seriju koja je bila najgledanija u utorak uveče.

Ljubav na setu serije Uc Kiz Kardes | Tri sestre?!

Foto Credits: Internet Haber

Oni koji prate seriju Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja je stekla veliko priznanje svojom dramom ispunjenom pričom, zaključani su u ljubavi Turkan i Somera. Ipak, iza kamere serije osvanula je još jedna ljubavna priča!

Ljubav doživljena na setu serije u kojoj glume Reha Ozcan, Iclal Aydın, Berker Guven, Ozgu Kaya, Almila Ada i Melisa Berberoglu pojavila se na društvenim mrežama!

Nakon deljenja saznalo se da je prijateljstvo Nazli Senem Unal, koja je dala život liku Mine, koja je imala ljubav sa Somerom u seriji Uc Kız Kardes, i Demircana Kacela, Mesuta iz serije, preraslo u ljubav.

Iako se smatra da su ovo dvoje glumaca već neko vreme zaljubljeni, fotografiju pratioci serije dele uz komentare „još jedne ljubavi iz serije“ na društvenim mrežama.

Ova vest se pojavila i nakon što je glumica podelila zajedničku fotografiju snimljenu sa njihovih Instagram naloga. Tako je dvojac svoju vezu, koja je trajala nečujno, objavio svim!

Nazli Senem Unal je na svom Instagram nalogu podelila svoju fotografiju sa Demircanom Kacelom i izjavila mu ljubav tako što je kao poruku napisala „I bila je ljubav“.

NOVO - Serija Kus Ucusu | Let ptica je novi uspešan digitalni projekat!

By: TV Exposed