Turske serije za Netflix koje su potvrđene za naredni period

U toku naredne godine gledaćemo veliki broj turskih serija na Netflix digitalnoj platformi. Potvrđeno je već nekoliko u startu zanimljivih projekata.

Turske serije za Netflix koje su potvrđene za naredni period

Foto Credits: DiziCentral

Ona koja privlači možda i najviše pažnje je serija Bir Denizalti Hikayesi. Glavnu ulogu u ovoj seriji će tumačiti Kivanc Tatlitug. Projekat je poznat i pod nazivom Yakamoz S245. Prema nekim najavama u drugoj sezoni serija će biti spojena sa serijom Into the night čiji je spin-off.

Snimanje serije Midnight at the Pera Palace / Pera Palas ta Gece Yarisi je završeno. Glavne uloge u ovoj serije će glumiti Selahattin Pasali i Hazal Kaya. Taj projekat se nalazi u post-produkciji.

U post-produkciji je i serija Another self. Glavne uloge u ovom projektu će imati Tuba Buyukustun i Murat Boz. Ova serija je i pre samog emitovanja već obnovljena za drugu sezonu.

Još uvek nije poznato kada će početi serija The Uysalas / Uysallar. Glavne uloge u seriji će tumačiti Haluk Bilginer, Songul Oden i Ugur Yucel. Scenario piše Hakan Gunday. Snimanje ovog projekta je u toku i očekuje se da serija bude emitovana početkom naredne godine.

Veliku pažnju privukla je i serija koju priprema kompanija Tims & B. Reč je o projektu pod nazivom Sahmaran, u kojem će glavne uloge imati Serenay Sarikaya i Burak Deniz. Scenario piše Pinar Bulut. Serija se nalazi u produkciji i prema nekim najavama počeće tek u drugoj polovini naredne godine.

Ovo je samo deo novih turskih serija koje ćemo gledati na Netflix digitalnoj platformi. U narednom periodu biće reči i o drugim projektima koji nas očekuju.

 NOVO - ŠOK – Kraj za seriju Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz!

 By: Milt-TV Exposed