Neslihan Atagul u novoj TV seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Sjajne vesti za fanove turske glumice Neslihan Atagul. Njihova omiljena glumica se vraća na TV ekrane novom serijom koja će biti emitovana na kanalu Star TV.

Neslihan Atagul u novoj TV seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Foto Credits: Internet Haber

Odlazak Neslihan Atagul iz serije Sefirin Kizi / Ambasadoreva kći zbog zdravstvenih problema izazvao je dosta kontraverzi i priča u turskoj štampi. Dugo vremena glumica zbog tih problema nije mogla ni da se vrati poslu. Sada je to sve iza nje i Neslihan je spremna za snimanje novih epizoda.

Neslihan Atagul je potpisala ugovor sa kompanijom TMC Film za njihovu novu seriju za čiju produkciju je zadužen Erol Avci. U pitanju je adaptacija knjige Peride Celal, koja nosi naziv Gecenin Ucunda, ili u prevodu Na kraju noći.

Scenario za ovaj novi projekat pišu Emre Ozdur i Basar Basaran. Režiser i ostatak glumačke ekipe će biti objavljeni u narednim nedeljama.

Radnja ove nove serije će pratiti priču o Macide, koja pokušava da pronađe novi život za sebe i svoje dete. Peride je za ovu knjigu i priču rekla da je to „najlepša ljubavna priča koju je ikada napisala“.

Podsećamo da je kanal Star TV već dobio saglasnost od Kivanca Tatlituga da tumači glavnu ulogu u njihovoj seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi. Ukoliko glumac i zvanično potpiše ugovor za ovaj projekat, Star TV će imati dve izuzetno ozbiljne serije u novoj sezoni.

NOVO - Sutra premijera dva projekta Ipek Filiz Yazici – nove serije i novog filma!

By: Milt-TV Exposed