Tulin Ece dobro napreduje u svojoj karijeri

Možemo razumeti kako se Tulin Ece, koja je rođena 1991. godine, na solidan način popela na lestvici karijere kada pogledamo njene uloge.

Tulin Ece dobro napreduje u svojoj karijeri

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Tulin Ece, koja je debitovala sa likom Nil u TV seriji Yilanlarin Ocu / Osveta zmija 2014. godine, proslavila se likom Oznur u TV seriji Yaz’in Oykusu godinu dana kasnije. Ece, koja je iskustvo stekla u seriji Kirlangic Firtinasi nakon svog lika Ipek u TV seriji Bodrum Masali, potom je glumila u projektu Ufak Tefek Cinayetler.

Zatim je, veoma efektnim nastupom, glumica, koja je bila u centru pažnje sa likom Menekse u seriji Sefirin Kızi / Ambasadorova kćerka, ponovo privukla pažnju najnovijom serijom Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku. Iako nije toliko popularna kao mnoge druge glumice u štampi i na društvenim medijima, možemo svedočiti koliko se Tulin Ece poboljšala u svakom od svojih projekata i eksponencijalno povećala svoje fanove, odnosno njihov broj.

Nakon što je učestvovala u uspešnim projektima za redom, Tulin Ece je dobila novu ulogu. U pitanju je projekat, odnosno nova TV serija pod nazivom Zengin Kiz / Bogata devojka, koji će biti emitovan na kanalu Fox TV.

Tulin, koja će igrati jednog od uticajnih likova priče, zajedno sa mladim imenima poput Aline Boz, Hazal Filiz Kucukkose, Barana Bolukbasija i Tarika Emira Tekina u seriji Zengin Kiz, odlučno korača napred na svom putu karijere.

View this post on Instagram

A post shared by Tülin Ece (@tulinece_)

NOVO - Murat Boz smatra da se dobro pokazao u seriji Zeytin Agaci

By: TV Exposed