Murat Boz smatra da se dobro pokazao u seriji Zeytin Agaci

Nakon što je 28. jula objavljena na Netflixu, pojavilo se veliko interesovanje za seriju Zeytin Agaci / Maslinovo drvo jer je postala dnevni red u mnogim zemljama sveta.

Murat Boz smatra da se dobro pokazao u seriji Zeytin Agaci

Foto Credits: Haberler

Tuba Buyukustun, Firat Tanis, Fusun Demirel, Boncuk Yilmaz su još jednom dokazali svoj kvalitet. Zapaženo je da je pored značajnih glumaca kao što su Seda Bakan i Serkan Altunorak u seriji učestvovao Murat Boz, koji ima sjajnu pevačku karijeru.

Murat Boz, koji je u priči partner sa Tubom Buyukustun, smatra da je svoju ulogu uspešno odigrao. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, gledaoci dele pohvale u kojima se navodi da smatraju da je Murat bio uspešan uprkos tome što je pevač koji je zakoračio u glumu.

Boz će svoj glumački put nastaviti igranim filmom Ruyanda Gorursun / Vidiš u svojim snovima koji će biti emitovan na Amazon Prime. Još nije poznato da li će biti i druga sezona serije Zeytin Agaci. Posle velikog uspeha prve sezone serije, koju je napisao Nuran Evren Silt, postoji mogućnost da bude snimljena i druga sezona, ali nije dato jasno objašnjenje. Murat je rekao da će on i Burcu Ozberk biti na snimanju novog filma, a da će nakon toga nastaviti svoje koncerte.

Murat Boz smatra da je dobro odradio svoju ulogu u seriji Maslinovo drvo i skrenuo je pažnju sledećim rečima:

„Mislim da sam savladao ulogu. Mislim da će se rad dopasti publici. Smatram da je to drugačija uloga koja nije urađena u skorije vreme. S jedne strane, plašite se, malo je zastrašujuće videti tako uspešne i veoma dobre glumce zajedno. Ali to je i šansa. I mislim da sam dobro iskoristio ovu šansu.”.

Boz, koji je odlučio da nastavi da se bavi glumom, izjavio je da mu je veoma prijatno kada da se nađe pred kamerama i da se odlično oseća kao glumac.

NOVO - Sevda Erginci vidno uznemirena zbog kraja serije Seni Kalbime Sakladim!

By: TV Exposed