Serija Senden Once | Pre tebe privlači sve više interesovanja

Počelo je odbrojavanje za novi projekat kompanije D Media, Senden Once | Pre tebe, koji je smešten u trougao ljubavi, odanosti i izdaje i sprema se da preokrene sve koji ga gledaju.

Serija Senden Once | Pre tebe privlači sve više interesovanja

Foto Credits: Haberler

Fotografija „saune“ koju su podelili glumice TV serije Sinem Unsal i Nilperi Sahinkaya, čiji će termin emitovanja biti određen vrlo brzo, sa seta na kome su snimane hotelske scene, postala je trend tema.

Datum prvog emitovanja Senden Once | Pre tebe, sa Alpom Navruzom, Sinem Unsal i Nilperi Sahinkayom u glavnim ulogama, biće objavljen vrlo brzo.

Još jedan trejler se susreo sa publikom pre emitovanja.

Trejler tema na društvenim mrežama

Objavljen je novi promotivni video za prvu epizodu serije Senden Once | Pre tebe, koja nastavlja da se snima u raznim četvrtima Istanbula, posebno u Šileu.

Novi trejler, kao i prethodni trejler, brzo je postao tema na društvenim mrežama.

U promotivnom snimku, koji uključuje scene u kojima se Merve (Sinem Unsal) susreće sa Sahrom (Nilperi Sahinkaya) u hotelu u koji dolazi da iznenadi svog supruga Hakana (Alp Navruz), dati su tragovi o tome u kakvom će se svetu serija odvijati.

Još jedna upečatljiva scena u promotivnom filmu bio je susret Merve i Sahre u hotelskoj sauni.

Sinem Unsal je podelila fotografiju tih trenutaka na svom nalogu na društvenim mrežama. U komentarima na fan stranicama jedan korisnik je napisao „Znoj koji ulazi u set!”, na osnovu poslovice „Znoji se u kupatilu”.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Poznato kada počinje nova serija Kul Masali | Priča o pepelu

By: TV Exposed