Ipek Filiz Yazici u glavnoj ulozi u novoj TV seriji Icimdeki Ates

Ipek Filiz Yazici, jedna od mladih glumica koja je nedavno privukla pažnju, kada je odradila zaista dobar posao u projektu Ask 101 / Love 101, koji se emitovao i i dalje je dostupan na Netflixu. Nakon toga su se ređale njene uspešne uloge u serijama i u filmu.

Ipek Filiz Yazici u glavnoj ulozi u novoj TV seriji Icimdeki Ates

Foto Credits: IMDB

Mlada glumica, koje je počela da glumi u TV seriji Moj otac i njegova porodica, 2016. godine, kasnije se pojavilla u različitim projektima. Ipek Filiz Yazici, koja je igrala lik Tugbe u projektu Kayitdisi nakon TV serije 7 Yuz, postala je poznata po seriji kanala TRT1 Ne puštaj mi ruku.

Ipek se poslednji put pojavila u TV serijama pojavila u projektu Kanala D, seriji Yeni Haiat / Novi život, a potom je glumila i u filmu NLO, koji je predviđen kao film za mlade i emitovan na Netflixu.

Novi projekat Ipek, s druge strane, je letnja serija Icimdeki Ates / Vatra u meni, koju će za ATV TV snimiti kompanija Fabrika Yapım, čiji je šef Oner Arslanel.

Mlada glumica će podeliti glavnu ulogu sa zgodnim glumcem Atakanom Hosgerenom u seriji Nimeta Erdema i Veli Kaye. Uspešni reditelj Murat Onbul, koji je ostavio dobar i zapažen utisak serijom 4N1K, snimaće ovu novu TV seriju.

Planirano je da serija Icimdeki Ates / Vatra u meni, koja će biti na setu početkom maja, dočeka publiku u junu. Još uvek nije dato detaljnije objašnjenje o temi, odnosno radnji ove nove TV serije, za koju se očekuje da bude omladinska serija.

NOVO - Bahar Sahin uskoro ponovo na TV ekranima

By: Milt-TV Exposed