Bahar Sahin uskoro ponovo na TV ekranima

Fanovi Bahar Sahin dugo su čekali da se njihova omiljena glumica vrati na ekrane. Glumica, za koju se ispostavilo da je dobila ponudu iz serije Bir Zamanlar Cukurova, ali je nije prihvatila, pridružila se i glumačkoj ekipi humoristične serije Kanala D, Iyi aile babasi, ali je odustala od snimanja pre početka serije. kada se zarazila korona virusom.

Bahar Sahin uskoro ponovo na TV ekranima

Foto Credits: IMDB

Bahar Sahin, koji se poslednji put pojavila na TV ekranima sa likom Ceren u seriji Zalim Istanbul 2020. godine, takođe je snimila i kasnije se pojavila u 9 epizoda digitalne serije pod nazivom Duran. Još uvek se pamti snažan i upečatljiv nastup mlade glumice u Zalim Istanbulu, a njeni fanovi željno iščekuju njenu novu seriju Gulumse Kaderine.

Serija Gulumse Kaderine, koja će odražavati priču o dve mlade devojke koje odrastaju u sirotištu, biće efektna dramska produkcija.

Sude Zulal Guler je takođe prisutna u glavnoj ulozi u novoj seriji i ona će zajedno sa Bahar oživeti jednog od upečatljivih likova priče. Bahar se na snimanju ove serije sastala i sa Ahu Sungur, jednom od njenih koleginica iz TV serije O Hayat Benim, na koju je skrenula pažnju pre mnogo godina.

Pored toga, Mine Tugay, koja je igrala lik Seni u TV seriji Zalim Istanbul, bivša je koleginica Bahar Sahin.

Serija Gulumse Kaderine, u kojoj će do izražaja doći i dve iskusne glumice poput Mine Tugay i Ahu Sungur, zauzeće svoje mesto na televizijskim ekranima od srede, 27. aprila.

NOVO - Berk Cankat se vraća ozbiljnom serijom

By: Milt-TV Exposed