Kubilay Aka i Bensu Soral zajedno u novoj TV seriji Camtavanlar

Prema pisanju Birsen Altuntas, Kubilay Aka će napustiti seriju Cukur u epizodi 123. Njegov lik Celasun će biti ubijen. Kubilay neće ići na pauzu, već će se pojaviti na setu nove serije kompanije OJO Pictures. U pitanju je serija pod nazivom Camtavanlar. Scenario za ovaj projekat piše Meric Acemi. Režiser je Fehmi Ozturk. Pored Kubilaya ...

Kubilay Aka i Bensu Soral zajedno u novoj TV seriji Camtavanlar

Prema pisanju Birsen Altuntas, Kubilay Aka će napustiti seriju Cukur u epizodi 123.

Njegov lik Celasun će biti ubijen. Kubilay neće ići na pauzu, već će se pojaviti na setu nove serije kompanije OJO Pictures. U pitanju je serija pod nazivom Camtavanlar. Scenario za ovaj projekat piše Meric Acemi. Režiser je Fehmi Ozturk. Pored Kubilaya Ake u ovoj novoj seriji gledaćemo Bensu Soral. Glumica je dug vremenski period odbijala da radi u novim serijama, ali je ponudu za glavnu ulogu u ovom projektu prihvatila. Kako je istakla, svidela joj se priča u seriji i to što će ponovo sarađivati sa producentom Keremom Catayem. Bensu i Kerem su sarađivali zajedno na projektu serije Icerde.

Radnja u seriji će se baviti zaštitom prava žena, koje se susreću sa nejednakostima kada je reč o društvenom i poslovnom životu. U prvom planu je priča o preprekama koje im se nađu na putu, samo zato što su ženskog pola. Kubilay Aka će tumačiti lik vlasnika lanca restorana Cema (ime možda bude promenjeno), koji će takmičiti sa Leyom. Ipak, njih dvoje će se zaljubiti jedno u drugo i tako će doći do zapleta u radnji ove nove turske serije.

NOVO - Nova turska serija – rimejk korejske drame The Innocent Defendant

By: TV Exposed