Gledaoci serije Baba / Otac su zbunjeni i pomalo razočarani

Serija Baba / Otac, koju je napisao Gokhan Horzum i čija se druga sezona dosta promenila, ponovo je počela da se susreće sa publikom. Nova 16. epizoda emitovana u utorak, 20. septembra, ponovo je izazvala veliko interesovanje publike.

Gledaoci serije Baba / Otac su zbunjeni i pomalo razočarani

Foto Credits: IMDB

Oni koji prate seriju Baba od prve sezone bili su uzbuđeni zbog promena. Međutim, publika nije mogla da odluči da li je rezultat dobar ili loš. Rezultati rejtinga serije pokazuju da druga sezona nije dobro počela i da bi to moglo da izazove ozbiljne probleme u budućnosti.

Novi glumci pridružili su se seriji Baba / Otac i priča se mnogo promenila. Levent Ulgen, Hazal Turesan, Ali Il, Buse Meral, Ezgi Dincer, Volkan Kiran i Elif Verit dali su život novim likovima u novoj sezoni ove turske serije. Iz komentara na društvenim mrežama možemo razumeti da su fanovi serije Otac zbunjeni. Odraz ove promene u seriji doveo je do toga da događaji isprva izgledaju nepovezano.

Neki gledaoci su podelili komentare navodeći da su razočarani. Posebno možemo reći da je poraslo interesovanje za likove Busre i Ilhana, koje igraju Ozge Yagiz i Hakan Kurtas, a da je Tolga Saritas takođe na dnevnom redu na društvenim mrežama. Iako ima mnogo novina u priči, primećuje se da postoji prekid veze za one koji se sećaju starih epizoda.

Niz fanova je ovu situaciju opisao ovim rečima:

“Sada je sve pokvareno, sve je na pola. Takođe je bila malo drugačija od drugih serija koje su se više dopadale kako vreme prolazi. Ne očekujem mnogo dobrog od ove sezone ako se Busra i Ilhan ne slažu i ne produže je. Sramota kao i druge uništene drame.”,

View this post on Instagram

A post shared by Baba Dizi (@babatvdizi)

NOVO - Povećava se uzbuđenje u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed