Gorkem Sevindik o glumi i izboru uloga

Turski glumac Gorkem Sevindik nastavlja da privlači pažnju publike različitim projektima nakon što je zablistao u TV serijama Kurtlar Vadisi i Soz.

Gorkem Sevindik o glumi i izboru uloga

Foto Credits: DiziCentral

Glumac, koji je dugo bio na setu, nedavno je postao glavna muška uloga u dramskoj seriji ATV-a pod nazivom Ates Kuslari / Vatrene ptice.

Gorkem Sevindik, koji sarađuje sa Hande Soral i koji je dobio pohvale za uspešan nastup, snažnim rečima je izrazio važnost glume, koja je san mnogih mladih ljudi.

Govoreći o profesijama o kojima je maštao u detinjstvu, Gorkem Sevindik navodi da je te snove ostvario glumeći različite likove kao glumac. Poznati glumac je rekao:

„Ja sam veoma veliki sanjar, mnogo sanjam. Jednom sam sanjao da budem borbeni pilot. Sanjao sam da budem doktor. Gluma je najslađi i najbolji način da ostvarim svoje snove. Glumom mogu da igram mnoge poslovne grane i mnoge likove o kojima sanjam. Takođe uživam u tome.“.

Vodi računa pri izboru uloge

Gorkem Sevindik, koji je ovim rečima otkrio koliko mu je glumačka profesija važna i najvažnija motivacija u životu, objasnio je i na koje kriterijume vodi računa pri izboru uloge. Sevindik je rekao:

„Mislim da ne postoji jedan kriterijum. Postoji nekoliko kriterijuma. Scenario je jedan od najvažnijih kriterijuma. Kolege glumci su veoma važan kriterijum. Pokušavam da obratim pažnju na to sa kim ću provoditi vreme na tom setu.”.

NOVO - Asli Inandik u seriji Deneme Cekimi

By: TV Exposed