Dogukan Gungor o seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Dogukan Gungor, koji je privukao pažnju likom Hamita u seriji Zumruduanka, ove sezone osvojio je divljenje miliona gledalaca likom Fatiha u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Dogukan Gungor o seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: DiziCentral

U partnerstvu sa Silom Turkoglu, Dogukan je istakao da je prva sezona, koja je trajala 29 epizoda, bila veoma naporna.

U priči serije govori se o braku Fatiha, sina konzervativne porodice, i Doge, ćerke sekularne porodice, i proživljenim problemima. Uz napore porodica iz dve različite kulture da se spoje jedna sa drugom, proživljeni problemi i kulturološke razlike, serijal Kizilcik Serbeti otkrio je veoma impresivnu priču.

Dogukan Gungor se takođe istakao kao jedno od uspešnih imena ove impresivne priče.

Iskusio društvene i kulturne razlike

Glumac, koji je bio cenjen zbog svog glumačkog izvođenja, objasnio je razlog uspeha TV serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice sledećim rečima:

„Mislim da je najveći faktor koji čini ovo delo gledljivim to što svako vidi delove svog života. Dok sam čitao scenario i radio na setu, set Kizilcik Serbeti je imao čak i delove mog života.”.

Objašnjavajući da mu je majka emigrirala iz Soluna, a da mu je otac Turčin iz Azerbejdžana, Dogukan Gungor je rekao da je i u svojoj porodici iskusio različite društvene i kulturne razlike. Poznati glumac je rekao:

„Ja sam kombinacija dve porodice sa različitim društvenim i kulturnim teksturama. Mogu da kažem da je očeva strana konzervativnija, a mamina mnogo drugačija, sekularna. Takođe sam mnogo posmatrao način na koji živim različite verske i društvene elemente u svom životu.”.

NOVO - Gonca Vuslateri u seriji Iki Yabanci / Dva stranca

By: TV Exposed