Kerem Bursin odgovorio na vesti da je lošeg zdravlja!

Kerem Bursin je u prethodnih nekoliko godina postao jedan od najpopularnijih turskih glumaca. Pored boravka u Turskoj, Kerem s vremena na vreme boravi i u Americi, gde je odrastao.

Kerem Bursin odgovorio na vesti da je lošeg zdravlja!

Foto Credits: Haberler

Tokom poslednjih nekoliko nedelja pojavile su se razne priče o njemu i prenete su neke ne baš lepe vesti. Ispostavilo se da nije tačna tvrdnja da je poznati turski glumac Kerem Bursin imao zdravstvenih problema tokom boravka u Americi.

Kerem Bursin, koga su fotografisali novinari tabloida u Istanbulu, odgovorio je na tvrdnju da ima zdravstvenih problema. Poznati glumac je rekao: „To je potpuno neosnovana vest. Naprotiv, dobrog sam zdravlja. Nemam nikakvih problema“, i na taj način demantovao ove lažne informacije.

Dok fanovi Kerema Bursina lakše dišu uz ovu izjavu, s nestrpljenjem se iščekuje i novi projekat popularnog glumca. Bursin, koji je učestvovao u digitalnoj seriji Bi Tuhaf Hikaye / Neobična priča, oduševio je svoje obožavaoce objavom na društvenim mrežama. Na kratki video koji je glumac podelio prošle nedelje stiglo je mnogo komentara. Burcu Biricik je takođe u svom komentaru iskazala uzbuđenje zbog novog projekta.

Digitalna serija od 8 epizoda pod nazivom Bi Tuhaf Hikaye, koju potpisuje Ay Yapim, biće emitovana na Disney Plus-u. Pored Kerema u ovoj seriji jednu od glavnih uloga će imati mlada i veoma talentovana turska glumica Ebrar Demirbilek.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Da li su Sila Turkoglu i Dogukan Gungor u vezi?!

By: TV Exposed