Oktay Kaynarca veoma ljut nakon napada na ekipu serije! (FOTO)

Snimci napada na kostimografkinje serije Eksiya Dunyaya Hukumdar Olmaz pojavili su se na društvenim mrežama. Oktay Kaynarca je žestoko osudio ovaj napad! Kako se na kraju ispostavilo, trojica, a ne jedan muškarac koji su bili u stanju alkoholisanosti i pod uticajem droga napravili su haos u hotelu. Oni su pokušali da siluju žene koje su ...

Oktay Kaynarca veoma ljut nakon napada na ekipu serije! (FOTO)

Snimci napada na kostimografkinje serije Eksiya Dunyaya Hukumdar Olmaz pojavili su se na društvenim mrežama. Oktay Kaynarca je žestoko osudio ovaj napad!

Kako se na kraju ispostavilo, trojica, a ne jedan muškarac koji su bili u stanju alkoholisanosti i pod uticajem droga napravili su haos u hotelu. Oni su pokušali da siluju žene koje su zadužene za kostime u seriji, pretili im i razvalili vrata na sobama gde su se žene sakrile i pokušale da se spasu od brutalnog napada. Podignuto je 50 optužnice protiv ova tri mladića.

Glavni glumac na projektu, Oktay Kaynarca veoma je ljut zbog situacije. Istakao je da se nada najstrožijoj kazni za počinioce ovih gnusnih dela. Takvim osobama nije mesto napolju, sa ostalim ljudima, poručio je poznati glumac.

NOVO - Ozcan Deniz – Nova svađa sa ženom!

By: TV Exposed