Veoma važna promena u seriji Adim Farah / Zovem se Farah!

Realnost projekta Adim Farah / Zovem se Farah je da baš i nema sreće od dana kada je prvi put počeo, sa rejtingom i dalje niskim u poređenju sa glumačkom postavom i snagom njegove priče.

Veoma važna promena u seriji Adim Farah / Zovem se Farah!

Foto Credits: IMDB

Na društvenim mrežama postoji velika podrška saradnji Demet Ozdemir i Engina Akyureka u TV seriji Adim Farah / Zovem se Farah, koja privlači veliku pažnju u inostranstvu i poznata je po stvaranju sjajnih interakcija među stranim fanovima TV serija na društvenim mrežama.

Dok je projekat Adim Farah bio najistaknutiji projekat TV serije na društvenim mrežama u poslednje vreme, duo Engin Akyurek i Demet Ozdemir ne ostaje neprimećen kao glumci o kojima se najviše priča na društvenim platformama.

I pored ovako intenzivne podrške, treba reći da domaća publika nije pokazala dovoljno interesovanja za seriju, za koju smo primetili da ima ozbiljnih problema sa gledanošću u drugoj sezoni.

Ljubitelji turskih TV serija u inostranstvu takođe se pitaju zašto gledaoci u Turskoj ne pokazuju dovoljno interesovanja za TV seriju Adim Farah / Zovem se Farah.

Promene scenarista

Iz vesti iz Turske se može shvatiti da serija koristi svoje poslednje šanse. Najvažnija stvar koja se može učiniti da bi se popravile ocene ispod proseka je razvoj novog pristupa scenariju.

Iz tog razloga je došlo do promene tima za scenario. Počevši od 19. epizode, druga scenaristična grupa će preuzeti seriju Adim Farah, koju su do sada napisali Cenk Bogatur, Cem Gorgec i Deniz Dargi.

Toprak Karaoglu i Seda Calisir Karaoglu postal su ti koji će 19. epizode pisati priču u novoj eri serije.

Duo, koji je takođe napisao zapažene serije kao što su Icerde, Ramo i Evlilik Hakkinda Her Sey, potrudiće se da održi u životu seriju Adim Farah, za koju se očekuje da će trajati najmanje 26 epizoda.

Iako se očekuje da će se nastaviti do 26. epizode ​​zbog međunarodne prodaje, treba podsetiti da Fox TV očekuje dobar rast gledanosti serije Adim Farah.

Da li će tako i biti ostaje da vidimo…

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - U nedelju počinje nova sezona serije Teskilat / Organizacija

By: TV Exposed