U nedelju počinje nova sezona serije Teskilat / Organizacija

Televizijska serija Teskilat / Organizacija održala je specijalno snimanje na Univerzitetu nacionalne odbrane u Turskoj.

U nedelju počinje nova sezona serije Teskilat / Organizacija

Foto Credits: IMDB

Serija Teskilat / Organizacija, koja se emituje na TRT 1 i svake nedelje obara rekorde gledanosti, sprema se da ambiciozno uđe u svoju četvrtu sezonu. Serija, koja će svojom novom glumačkom ekipom i različitim temama kojih će se dotaći, publiku prilepiti za ekran, počinje na TRT 1 u nedelju, 22. oktobra.

Tim, koji će i u novoj sezoni nastaviti da se bori za svoju zemlju rizikujući živote, poremetiće ravnotežu svojim strateškim planovima dok će na terenu imati utakmice pune akcije.

Projekat Teskilat, koji je svojim impresivnim scenama izazvao veliko divljenje publike, izveo je specijalno snimanje na Univerzitetu nacionalne odbrane za prvu epizodu nove sezone, uz doprinose Ministarstva unutrašnjih poslova Turske, Ministarstva narodne odbrane, Nacionalne obaveštajne organizacije Predsedništva za komunikacije i Predsedništva odbrambene industrije.

Velik trud je uložen

Snimanja u kojima su učestvovala četiri tima za specijalne operacije policije, četiri motociklistička policijska tima, šest komandosa žandarmerije, četiri tima za javni red žandarmerije na motociklima i dva oklopna vozila Eyder Yalcin imaće veliki uticaj.

U četvrtoj sezoni serije Teskilat / Organizacija u glumačkoj ekipi su Murat Yildirim, Aybuke Pusat, Yunus Emre Yildirimer, Sarp Levendoglu, Ilker Kizmaz, Ceyhun Mengiroglu, Serdar Yegin, Tugce Acikgoz i drugi.

Serija Teskilat, sa svojom uzbudljivom četvrtom sezonom, biće na TRT 1 u nedelju, 22. oktobra, u 20.00.

NOVO - Počeo rad oko nove turske serije Sandik Kokusu / Miris škrinje

By: TV Exposed