Ozge Torer postaje sve popularnija zahvaljujući seriji Kurulus Osman

Serija Kurulus Osman, koja je imala veoma uspešan proces sa svojom 4. sezonom na ATV ekranu, svojom 130. epizodom završava sezonu.

Ozge Torer postaje sve popularnija zahvaljujući seriji Kurulus Osman

Foto Credits: DiziCentral

Neophodno je reći da je serija, koja je poznata po produkciji koja je ostavila traga sredom uveče, dobila veoma dobre ocene i bila je velika uspešna priča već 4 sezone.

Serija Kurulus Osman nastaviće svoj put u petoj sezoni.

Još jedno istaknuto ime u seriji, u kojoj Burak Ozcivit preuzima glavnu ulogu, je mlada i veoma talentovana Ozge Torer.

Glumica, koja ima jako mesto u priči o seriji sa likom Bala Hatun, takođe doživljava razliku što je karijeru započela upravo takvom ulogom.

Ozge Torer predstavila je svoje ime milionima gledalaca serijom Kurulus Osman, koju je započela 2019. godine i u kojoj je učestvovala 4 sezone. Torer, koja ima fanove u inostranstvu, takođe se odrazila u štampi povodom njenih reči da je bila veoma umorna tokom ovog procesa.

Odmor tokom leta

Glumica je prisustvovala zabavi svoje koleginice Demet Ozdemir i govorila o svojoj TV seriji.

Ozge Torer je izjavila: „Sada smo uzeli pauzu između sezona, trenutno smo u fazi odmora“.

Naglasila je i da su imali lepu, napornu i uzbudljivu sezonu i rekavši „Ali sada je vreme da se malo odmorim“, i time istakla koliko je umorna na snimanju.

Torer, koja je otkrila potrebu za odmorom tokom letnjeg perioda intenzivnih i napornih radova na snimanju TV serije Kurulus Osman, izjavila je da nije planirala letnji period i da joj je prioritet bio odmor.

Čini se da će i nova sezona serije Kurulus Osman duboko potresti publiku svojim ratnim scenama i impresivnim okruženjem iz 14. veka.

Mlada Ozge postaje sve popularnija kako prolaze sezone ove istorijske serije i dokazuje svoj veliki glumački talenat.

NOVO - Ceyda Duvenci u novoj seriji Prens / Princ

By: TV Exposed