Evo zbog čega je otkazana nova serija Cana Yamana

Kada je odlučio da svoju karijeru nastavi u Italiji, turski glumac Can Yaman je imao jasan plan. U sklopu tog plana bila je uloga u seriji Sandokan, rimejku nekada zaista popularne serije.

Evo zbog čega je otkazana nova serija Cana Yamana

Foto Credits: IMDB

Snimanje tog projekta je nekoliko puta odlagano. Konačno je otkriveno i zbog čega je to tako, tačnije šta je razlog konstantnog odlaganja snimanja ovog projekta. Postoje određeni problemi vezani za organizaciju procesa snimanja serije Sandokan.

Producenti kompanije Luxe Vide koja je zadužena za ovaj projekat jednostavno ne mogu da pronađu odgovarajuću lokaciju za snimanje serije. Zemlje južne Azije su i dalje „zatvorene“ zbog pandemije i koronavirusa.

Postoji ideja da se doslovno iznajmi ostrvo na Karibima i da se serija Sandokan snima tamo. U narednim danima biće poznato da li će se ova ideja i sprovesti u delo. Koliko sve to košta mogli bi da saznamo već nakon božićnih praznika, kada je najavljena konačna odluka i eventalni dogovor po ovom pitanju.

U međuvremenu Can Yaman radi na novom projektu u Italiji. Turski glumac će se pojaviti u seriji Purpurna kao more u kojoj će glumiti policajca. Taj projekat biće emitovan na italijanskom TV kanalu Canale 5, na kom su emitovane njegove serije Erkenci Kus i Bay Yanlis koje su mu i donele veliku popularnost u toj zemlji.

NOVO - Raste interes za internet serije u Turskoj

 By: Milt-TV Exposed