Aras Bulut Iynemli na korak od nove TV serije Deha | Genije

Aras Bulut Iynemli je bez dileme jedan od najpopularnijih ali i najkvalitetnijih turskih glumaca. Nakon razočarenja u vezi sa projekom Ataturk, sada stižu sjajne vesti vezane za ovog glumca.

Aras Bulut Iynemli na korak od nove TV serije Deha | Genije

Foto Credits: NTV

Aras Bulut Iynemli se dugo pripremao za projekat Ataturk. Ovaj projekat koji je predvidjen kao serija, kasnije je gotovo otkazan, odnosno promenjen u format filma.

Dok se očekuje emitovanje nekoliko delova filma, ostaje pomalo gorak ukus i mnogi smatraju da nije to to. Oni koji tako misle imaju jake činjenice - mnogo kvalitetnog materijala pripremljenog za seriju Ataturk je otpalo, neće biti prikazano i samim tim je sav trud ekipe i glumaca pušten niz vodu.

O tome je govorio i Aras Bulut Iynemli koji je istakao da je ljut i razočaran zbog razvoja situacije.

Srećom, sada stižu sjajne vesti vezane za njegov novi projekat.

Nova serija na Show TV-u

Prema pisanju turske štampe, Aras Bulut Iynemli je dogovorio sve uslove za rad u novoj TV seriji.

Popularni glumac je na korak od toga da tumači glavnu ulogu u novom projektu kompanije Ay Yapim, TV seriji pod nazivom Deha | Genije.

Odnosno, očekuje se samo ozvaničenje postignutog dogovora. Poznati su još neki detalji vezani za seriju Deha. Režiser će biti Umut Aral, koji je poznat po svom radu u serijama The Protector i Ask 101. Scenario za novu seriju piše Damla Serim, koja je radila kao asistent na scenariju serija Cukur | Jama i Uc Kurus | Tri novčića.

Poznato je i to da će nova serija u kojoj bi Aras Bulut Iynemli trebao da tumači glavnu ulogu biti emitovana na Show TV-u.

NOVO - Serija Adim Farah | Zovem se Farah se završava epizodom 26?!

By: TV Exposed