Serija Adim Farah | Zovem se Farah se završava epizodom 26?!

O seriji Adim Farah | Zovem se Farah se zaista mnogo pisalo i piše. Zanimljiva priča i kvalitetna glumačka ekipa nisu bili dovoljni za dobar rejting.

Serija Adim Farah | Zovem se Farah se završava epizodom 26?!

Foto Credits: Dizilah

Od kada je počela serija Adim Farah | Zovem se Farah, mnogi hvale njenu radnju. O vrhunskoj glumi Demet Ozdemir i Engina Akyureka ne treba ni trošiti reči. Inostrana prodaja ove turske serije je odlična.

Pa u čemu je problem? U rejtingu. Zašto? Odgovor na to najbolje zna turska publika kojoj jednostavno ne prija ovakva serija, sa takvom radnjom i pričom.

O ukusima ne treba raspravljati, ali kada bi pitali gledaoce turskih serija iz inostranstva, da ocene projekat Adim Farah | Zovem se Farah, svi do jednog bi rekli - odličan (5).

26 epizoda je prava mera da se ispriča priča?!

Nažalost, s obzirom na nizak rejting približavamo se kraju projekta.

Kako piše sve veći broj turskih medija, serija Adim Farah će imati svoje finale u epizodi 26. To i jeste bio neki prvobitni plan, odnosno garantovan broj epizoda, koji bi mogao biti proširen da je gledanost bila dobra.

S obzirom da nije, odluka o finalu u 26. epizoda je i dobra, s obzirom da svi već vrlo dobro znaju da Fox TV na kom se Adim Farah | Zovem se Farah emituje, nema strpljenja za serije i lako ih otkazuje ako imaju nisku gledanost.

Ovako, barem će priča u seriji biti završena kako treba, a postoji i grupa ljudi koja smatra da je 26 epizoda možda i prava mera za jednu tursku TV seriju.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Mahsun J je nova ambiciozna turska serija

By: TV Exposed