Formira se sjajna glumačka ekipa za seriju Aile / Porodica

U toku je pedantan radni program za novu TV seriju Aile / Porodica, koju će obeležiti to da se Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya vraćaju na televizijski ekran posle mnogo godina.

Formira se sjajna glumačka ekipa za seriju Aile / Porodica

Foto Credits: RiriNano

Glumačka ekipa serije će privući pažnju kao i priča ove turske serije. Dok se Kivanc Tatlitug vraća na TV ekrane 4 godine nakon serije Carpisma, Serenay Sarikaya će se ponovo pojaviti na ekranu tačno 7 godina nakon Medcezira. Zanimljivo je bilo i to što su za glavne uloge izabrana dvoje poznatih glumaca. Prvo je sklopljen sporazum sa Ozge Ozpirincci, ali onda je Serenay Sarikaya dobila ulogu i napravljena je velika promena.

Ova odluka o promeni je takođe bila predmet kritika da je Ozge Ozpirincci bila osramoćena. Dvoje glavnih glumaca već su predmet uzbudljivih objava fanova na društvenim mrežama. Pored toga, ovaj talas uzbuđenja nastavlja da raste kako se imena glumaca turske serije Aile / Porodica pojavljuju jedno po jedno. Nakon 15 godina u seriji Arka Sokaklar, Yusra Geyik, koja je takođe učestvovala u seriji Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala prošle sezone, ponovo je prihvatila intenzivan televizijski projekat.

Ovog puta, Geyik, koja će igrati mladu ženu koja se izgubila pod uticajem droge, imaće priliku da blisko sarađuje sa Serenay Sarikayom, koja igra ulogu njene starije sestre. Yusra Geyik će oživeti lik Yagmur kao sestru lika Serenay Sarikaye, koja će tumačiti lik psihologa po imenu Devin u TV seriji Aile, koja će se emitovati na ekranima Show TV-a.

U ulozi Nese, majke ove dve sestre, gledaćemo glumicu Ipek Tenolcay. Vest u štampi o glumačkoj ekipi serije takođe izaziva porast uzbuđenja. Biti u fazi dogovora sa važnim imenima kao što su Nejat Isler, Canan Erguder, Levent Ulgen, Ushan Cakir daje poruku da se za novu TV seriju Aile / Porodica uspostavlja veoma efikasna glumačka ekipa.

Kako se vama čine Kivanc i Serenay kao glumački par? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Burak Celik se ženi!

By: TV Exposed