Hande Ercel o sebi, stilu oblačenja i društvenim mrežama

O glumici Hande Ercel se nedavno pričalo sa njenim fotografijama u Kanu, a takođe je bila na dnevnom redu društvenih mreža sa ponovnim partnerstvom sa Burakom Denizom u TV seriji Iki Yabanci / Dva stranca.

Hande Ercel o sebi, stilu oblačenja i društvenim mrežama

Foto Credits: Haberturk

Navodeći da je joj je veoma važno što je neki mladi vide kao uzora, glumica je dala zapažene izjave u intervjuu sa Omurom Sabuncuom na Show TV-u.

Hande Ercel je rekla: „Ja sam u desetoj godini rada u ovom sektoru. Mlade devojke, koje su me pratile od prvog dana, želele su da budu inspirisane i videle da sam nagradjena za sve. Daju mi osećaj za ovo što radim, drago mi je što ću nastaviti da radim ovaj posao.“.

Izrazivši da je veoma ponosna što može da bude inspiracija mladim devojkama, Hande Ercel je rekla i da je vešta u kuhinji. Objašnjavajući da je dobro napravila pasulj, glumica je rekla i da je pokušala da napiše priču, ali nikome nije pokazala šta je napisala i nije bila asertivna u vezi sa tim.

Stil oblačenja

Hande Ercel, koja voli da ide negde sa svojim prijatlejica, takođe je rekla da kada želi da bude sama, ona potajno negde odlazi i skuplja energiju. Objašnjavajući da voli žalfiju i da smatra da ima seme lepote, Ercel je rekla:

„Verujem u takve stvari, potrebno mi je to energetsko čišćenje.”.

Rekvaši da nije neko ko se mnogo petlja sa sobom, da voli da čisti kožu, ali da ne ulaže mnogo truda, Hande skreće pažnju i svojim stilom oblačenja. Glumica je rekla da posebno voli crnu odeću i da nije baš osoba koja voli šarene boje. Objašnjavajući da voli da nosi odeću u beloj, crvenoj i ponoćno plavoj boji, glumica je navela i da je opsednuta crnom bojom.

Rekavši da okruženje društvenih mreža ne vidi kao poslovnu oblast, Hande je rekla da je podelila ono što je želela i da to nije opisala kao poslovnu oblast.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Ko je kriv za loše rezultate serije Gulcemal?!

By: TV Exposed