Ko je kriv za loše rezultate serije Gulcemal?!

Serija Gulcemal se emituje na televiziji Fox četvrtkom uveče i privukla je pažnju ne samo domaćih gledalaca već i stranih obožavalaca turskih serija.

Ko je kriv za loše rezultate serije Gulcemal?!

Foto Credits: IMDB

Takođe možemo videti interesovanje publike za seriju Gulcemal iz inostranstva u objavama na društvenim mrežama na različitim jezicima. Mnogo je komentara stranih fanova serijala, posebno na Youtube snimcima serije.

Dvojac Murat Unalmis i Melis Sezen, koji su u glavnim ulogama u seriji, bio je u početku predmet razgovora o tome da li su bili dobar izbor. Kako su nedelje prolazile, duo je prihvaćen od publike kako se navikla. Ipak, bilo je mnogo obožavatelja serije koji su napisali da glavni dvojac ne može da ponudi dovoljno jaku energiju za promociju serije, te da treba zajedno da je promovišu deljenjm objava. Bilo je mnogo pritužbi na ovo na društvenim mrežama.

Pored kritika da se Fox TV nije dovoljno potrudio da seriju proširi na široke mase, iznošene su razne ocene da trejleri nisu dobro pripremljeni i da je nedostajalo uzbuđenja. Međutim, sav ovaj trud fanova serije bio je zbog činjenice da serija Gulcemal nije dobila ocenu koju zaslužuje od kada je počela. Zato što publika želi da se projekat nastavi.

Slaba promocija jedan od krivaca?!

Postoji i mogućnost da serija Gulcemal, čija će deveta epizoda biti emitovana u četvrtak, 8. juna, doživi rano finale. Međutim, ljubitelji serije ne žele ni da razmišljaju o ovoj mogućnosti. Rano finale biće veliko razočarenje, posebno za pratioce ove turske serije u inostranstvu.

Mnogi obožavaoci TV serija veruju da bi Fox TV trebao da napravi jače, upečatljivije promocije, a da bi Melis Sezen i Murat Unalmis trebalo da pričaju o seriji na društvenim mrežama sa simpatičnim pozama koje šire energiju.

Rezultat je nepoznat, ali ako se serija Gulcemal suoči sa ranim finalom, biće zabeležena kao produkcija u kojoj je velika baza fanova još jednom razočarana.

NOVO - Da li je serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo mogla više?!

By: TV Exposed