Serija Binbir Gece / 1001 noć i dalje privlači pažnju

Turska TV serija pod nazivom Binbir Gece / 1001 noć napravila je velika previranja kada je emitovana i postala produkcija koja je ostala na dnevnom redu.

Serija Binbir Gece / 1001 noć i dalje privlači pažnju

Foto Credits: Internet Haber

Serija, sa Berguzar Korel i Halitom Ergencom u glavnim ulogama, bila je ključna u susretu dva poznata imena i kasnijem spajanju njihovih života.

Priča pod nazivom „nemoralna ponuda“ u TV seriji Binbir Gece nikada nije zaboravljena.

Serija, zbog koje je zvezda Berguzar Korel zablistala likom Sehrazat, jedan je od projekata koji fanovi Halita Ergenca ne mogu da zaborave. Nakon što je bila široko gledana u Turskoj, serija 1000 noć uspela je da postane jedna od najprodavanijih turskih TV serija u inostranstvu.

Iznenađujuće je da je ova serija i dalje na dnevnom redu u inostranstvu.

Serija je ponovo privukla pažnju objavom televizijskog kritičara Sine Kologlu na društvenim mrežama.

Rado gledana u Čileu i zemljama Latinske Amerike

Gledaoci u Čileu, koji su pre tačno 9 godina upoznati sa TV serijom Binbir Gece / 1001 noć, i dalje se sećaju ovog projekta. Izjava u vestima medija Todonews, koji emituje na televiziji u Latinskoj Americi, nije prošla nezapaženo.

„Prošlo je devet godina od emitovanja u Čileu, ali Binbir Gece, Onur i Sehrazat nastavljaju da osvajaju nacionalnu publiku.”.

Serija, koja je premijerno prikazana na ekranima Chilevision, još jednom je potvrdila da je i dalje fenomen harmonije, pri čemu je dramatična i romantična priča između Sehrazat i Onura na prvom mestu.

Povratak serije Binbir Gece na ekrane u Čileu i njena veoma dobra gledanost još jednom su demonstrirali snagu turske industrije TV serija.

NOVO - Melisa Asli Pamuk pružila podršku Hande Ercel

By: TV Exposed