Kraj za seriju Aziz, finale sledećeg petka!

Svi su se pitali kakva je sudbina turske serije Aziz, u kojoj su do izražaja došli poznati glumac Murat Yildirim ali i mlada Simay Barlas. U startu, nije bilo problema za seriju, koja se emitovala petkom uveče, jer je dobra gledanost stigla u periodu do meseca Ramazana.

Kraj za seriju Aziz, finale sledećeg petka!

Foto Credits: IMDB

Ipak, pad rejtinga mnogih serija sa padom gledanosti u Ramazanu i zagrevanjem vremena nije prošao nezapaženo. Serija Aziz, koja je bila dobra po pitanju gledanosti do aprila, nažalost nije mogla da dobije odobrenje za drugu sezonu jer je imala nisku gledanost u poslednja dva meseca.

Prošle sezone seriju Ramo je ukinuo kanal Show TV, iako je dobila bolju gledanost. Istu sudbinu doživela je i serija Aziz. Murat Yildirim je proteklih nedelja najavio da će se sudbina serije odlučiti na osnovu njenog nastupa, odnosno rejtinga u maju, što se i desilo.

Nažalost, fanovi serije Aziz su bili veoma uznemireni konačnom odlukom. Odlučeno je da se projekat oprosti od ekrana u 28. epizodi serije. U ovoj turskoj televizijskoj do sada je emitovano 27 epizoda, a 28. epizoda, koja će biti prikazana sledeće nedelje, biće ujedno i finale.

U seriji Aziz, koju je Damla Sonmez napustila prethodne nedelje, finale će biti održano u petak, 3. juna, a šta će se dešavati u finalu već je bilo stvar velike radoznalosti.

Fanovi Murata Yildirima već su počeli da komentarišu da bi poznati glumac sledeće sezone trebalo da se pojavi na ekranima sa novom TV serijom. Sa ulaskom Disney Plus-a u industriju, Murat Yildirim će dobiti mnoge ponude od proizvođača, a verujemo i od ove digitalne platforme.

View this post on Instagram

A post shared by Aziz (@azizdizisitv)

NOVO - Serenay Sarikaya nastavlja da vredno radi

By: TV Exposed