Otkriveno kada počinje druga sezona serije Aile / Porodica

Ambiciozne serije dolaze na TV ekrane u Turskoj utorkom uveče.

Otkriveno kada počinje druga sezona serije Aile / Porodica

Posebno serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja je počela da se emituje sa uspešnim rezultatima prošle sezone, i projekat ATV-a Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet su produkcije koje imaju svoju publiku.

Nikoga neće iznenaditi da ove dve serije zadrže svoju publiku. Posebno je serija Uc Kiz Kardes imala uspešne dve sezone sa svojom emotivnom pričom i jakom glumačkom postavom. U trećoj sezoni, put izgleda jasan sa promenljivom pričom serije.

Iako je serija Ben Bu Cihana Sigmazam na ATV ekranima izgubila neke od svojih glumaca, pred publikom se pojavila sa obnovljenom pričom. Oktay Kaynarca, glavni glumac u seriji čija je objavljena 37. epizoda, ponovo veoma uspešno prolazi test. Podsetimo i da je Kaynarca napustio svoje produkcione partnere i postao jedini producent serije.

Dobar start serije Yabani / Divlji

Pored ove dve moćne TV serije, na Fox TV-u je i TV serija Yabani / Divlji, koja je emotivno dirnula publiku. Serija, sa Halitom Ozgurom Sarijem i Simay Barlas u glavnim ulogama, prikazuje produkciju koja svojom efektnom pričom zaslužuje dobre rezultate u gledanosti.

U takvom okruženju, dok TV serije Star TV-a i TRT1 još uvek nisu dostupne, stižu vesti o TV seriji Aile / Porodica, koja je odlučujući faktor utorkom uveče. Tim serije se okupio i počeo pripreme za drugu sezonu. Iako su se okupili kasnije od svojih konkurenata, očekuje se da ekipa serije Aile za kratko vreme snimi 14. novu epizodu.

Svi detalji serije, od priče, glumačke ekipe, muzike do mesta snimanja, uspeli su da impresioniraju milione gledalaca. Nakon prve sezone, koja je emitovala 13 epizoda, obožavaoci Kivanca Tatlituga i Seranay Sarikaye sa nestrpljenjem čekaju nove epizode.

Što se tiče serije Aile / Porodica, čija je 14. epizoda najavljena za utorak, 3. oktobra, konkurencija će biti mnogo teža. Nikoga neće iznenaditi ako serija Aile nadmaši svoje konkurente tako što dobije veoma visoke ocene. Iako su TV serije Uc Kiz Kardes, Yabani i Ben Bu Cihana Sigmazam stvorile sopstvenu publiku, očekuje se da će imati problema sa gledanošću dodavanjem serije Aile u konkurenciju utorkom uveče.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Uskoro nam se vraća serija Adim Farah / Zovem se Farah!

By: TV Exposed