Pelin Akil ne može da dočeka novu seriju!

Uzbuđenje zbog nove TV serije koja će početi u sezoni već je zahvatilo publiku. Informacije o potpuno novim serijama dolaze do izražaja jedna po jedna.

Pelin Akil ne može da dočeka novu seriju!

Foto Credits: Internet Haber

Jedna od ambicioznih produkcija sezone biće serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da stanem na ovaj svet, koja će se emitovati na ATV-u. Upečatljiva ženska glumica serije, u kojoj je Oktay Kaynarca glavni glumac, koji je sa svoja dva prijatelja osnovao producentsku kompaniju Guzel Adamlar, jeste Pelin Akil.

Pelin Akil će drugi put biti pred kamerama sa Oktayem Kaynarcom. Dvoje glumaca su ranije glumili u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz. Pelin Akil je neko vreme pauzirala u TV serijama nakon što je rodila blizance i vratila se na ekran sa pomenutom serijom EDHO. Verovatno ćemo pričati o liku Firuze, koju će u TV seriji Ben Bu Cihana Sigmazam igrati Pelin. Glumica je dala i prve informacije o svojoj ulozi u seriji i povećavala radoznalost publike.

Firuze, koga će igrati Akil u ovoj novoj seriji, čije je snimanje počelo nedavno, lik je sa životom i pogledom na svet lekara koji ne poznaju granice. Pelin je veoma uzbuđen zbog lika koji će igrati u njenoj novoj seriji. Pelin Akil je prvo dala informaciju o snimanju serije i rekla:

„Došla sam iz Uzbekistana, a zatim je set nastavljen. Gužva se nastavlja. Set je lep, naporan, ali ima veoma dubok i veoma jak scenario. Zato sam tako uzbuđena. „I ja volim svoj lik. Ne mogu da dočekam da serija počne”.

NOVO - Ilayda Alisan - Kada sam zaljubljena mogu sve!

By: TV Exposed