Can Yaman raskinuo sa devojkom – razlog njegov karakter?!

Turski glumac Can Yaman nalazi se u Italiji gde se priprema za novu seriju koja nosi naziv Sandokan. Za to vreme, Can uživa, ili bolje rečeno uživao je u romantičnoj vezi sa voditeljkom Dilettom Leottom.

Can Yaman raskinuo sa devojkom – razlog njegov karakter?!

Prema pisanju poznatog italijanskog novinara Maurizia Sorgea, došlo je do velike svađe između Cana i Dilette. Veza ovog para je trenutno "na pauzi". Razlog za tu svađu je nezgodan karakter koji Yaman ima. Ispostavilo se da je Can Yaman veoma „vrućeg“ temperamenta i jako ljubomoran. Ovo je možda i lako objašnjivo. Glumac je iz drugačijeg ambijenta, drugačije je kulture i potpuno drugačije vaspitan. Ova svađa nije prva između njega i atraktivne voditeljke. Tokom boravka na zajedničkom odmoru, par je imao pojedine različite stavove pa su i tada bili blizu raskida. Za sada nije poznato da li je nova svađa i kraj njihove ljubavi ili samo privremena stvar. Jedna grupa novinara i dalje smatra da između njih nije ni bilo ljubavi, već običan marketing, odnosno PR koji je završen. Podsećamo da se po povratku u Italiju Can nije vratio u apartman koji je iznajmio blizu Colosseuma, već u drugi koji mu je obezbedio Lux Vide.

Postoje i glasine da je Can Yaman „pobegao“ od Dilette sa kojom je boravio u istom apartmanu samo nekoliko nedelja. Šta je od svega toga istina, ostaje da vidimo. Poznati turski glumac je još jednom ugasio svoj nalog na Instagramu. Zvanične izjave nije davao.

NOVO -Ugur Gunes i Esra Bilgic zajedno u seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona

By: Milt-TV Exposed