Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk - može li svadja da pokvari sve?!

Duo Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk, koji su se ponovo sreli u istom projektu u glavnoj ulozi u novoj seriji Ego, za koju se očekuje da će se uskoro sastati sa publikom na Fox TV-u, naziva se veoma uspešnim serijskim parom još od projekta Carpisma / Sudar serija.

Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk - može li svadja da pokvari sve?!

Foto Credits: Haberler

Činjenica da su se dvoje glumaca ponovo sreli u projektu posle 4 godine, veoma je obradovala njihove fanove. Znajući da se dvojac ranije pojavio u specijalnim snimcima za jedan magazin, njihovi fanovi su sada iznervirani što svađa koju su imali na snimanju nije pala sa dnevnog reda medija i društvenih mreža.

Dok mnogi ljubitelji TV serija željno iščekuju projekat pod nazivom Ego, iako se ova svađa na setu čini dobrom u smislu promocije, možda neće biti tako lako popraviti narušenu sliku dvojca. Sklad između dramskih parova i kredibilitet energije je pitanje koje direktno utiče na uspeh projekata. Duo Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk takođe su viđeni kao jedan od sjajnih parova na ekranu nakon uspešnog rada u seriji Carpisma.

Sukob dvoje glumaca koji su otišli ​​na set za projekat, gde su se konačno ponovo sreli, pojavio se i u štampi, a onda su izjave Alperena Duymaza iznova i iznova bile zapanjujuće. Pošto je Melisa Asli Pamuk držala ekipu na setu da je čeka i njen odnos prema poslu je bio uznemirujući, Postupajući po izreci da ništa dobro nije loše, neki ljudi su ovu situaciju ocenili i kao promotivni napor.

Ipak, na kraju se ispostavilo da harmonija Alperena Duymaza i Melise Asli Pamuk u seriji zapravo nije bila stvarna, dapače, iskrenost poza dvojca nije doživljena na snimanju, a čak su i reagovali jedno drugom u najmanjem incidentu. Iako je ova svađa bila prilika za promociju serije Ego, nestao je i dašak realizma u harmoniji glavnog para, koji se smatrao veoma važnim za uspeh serije.

View this post on Instagram

A post shared by EGO (@egodizi_)

NOVO - Ozge Yagiz i Caner Topcu u projektu Baska Turlu Ask / Druge vrste ljubavi

By: TV Exposed