Pinar Deniz o gubicima nakon stravičnih zemljotresa

Serija Yargi / Presuda koja se nedeljom uveče susrela sa publikom na Kanalu D, nije na ekranima neko vreme, kao i ostale TV serije.

Pinar Deniz o gubicima nakon stravičnih zemljotresa

Foto Credits: Haberturk

Nakon dva velika zemljotresa u Kahramanmarašu 6. februara, snimanje TV serije je prekinuto i televizijski kanali su nastavili sa emitovanjem vesti o zemljotresu. Sa početkom normalnog emitovanja Kanala D pre neki dan, kada će se prikazati serija, tema je za koju su mnogi gledaoci radoznali.

Pinar Deniz, koji već dve sezone uspešno nastupa u seriji Yargi, koja do sada ima 53 epizode, postala je jedno od poznatih imena koja su doprinela aktivnostima pomoći nakon zemljotresa. Raspoloženje glumice, koja deli brojne objave na društvenim mrežama, pokušava da bude glas žrtava zemljotresa i privlači pažnju svojim različitim mišljenjima je pomešano.

Oni koji vide lice Pinar Deniz, koja stanje koje je doživela u vezi sa zemljotresom izražava rečima „To je neopisiv osećaj“, takođe mogu primetiti da se raspoloženje Ceylin u TV seriji Yargi / Presuda oslikava na stvarnost.

Emotivna izjava

U 53. epizodi serije Yargi, Ceylin je bila u devastiranom stanju uma i rekla: „Čovek ne vidi ništa kada ima svoj život“, dok je dovela u pitanje posvećenost tužioca Ilgaza pravdi.

Pinar je u novoj izjavi  rekla da iako nije izgubila nijednog od svojih rođaka u ovoj katastrofi, njeni prijatelji su doživeli tako dubok bol. Prenoseći svoja osećanja u vezi sa zemljotresom, poznata glumica je rekla:

„Nikoga nisam izgubila. Ali moji prijatelji i porodica su zaista izgubili detinjstvo, uspomene, svoje majke i očeve. Zato smo tako nesrećni. Mislim da ćemo svi zajedno ustati.".

Tu je i pomenuta scena iz serije Presuda.

NOVO - Emotivna poruka Demet Ozdemir – Nećemo vas zaboraviti!

By: TV Exposed