Sve veća očekivanja od serije Kizil Goncalar / Crveni pupoljci imaju osnova!

Imaćemo priliku da u novoj sezoni na ekranima Fox TV-a gledamo novu TV seriju pod nazivom Kizil Goncalar / Crveni pupoljci.

Sve veća očekivanja od serije Kizil Goncalar / Crveni pupoljci imaju osnova!

Foto Credits: Internet Haber

Obožavaoci koji vide Ozgu Namal u glumačkoj postavi nastaloj velikim trudom poznatog producenta Faruka Turguta već su u velikoj radoznalosti.

Ne bi bilo pogrešno reći da je to što je Ozcan Deniz, koji neko vreme nije bio na ekranima, glavna muška uloga u projektu podiglo interesovanje, i da je serija Kizil Goncalar / Crveni pupoljci privukla još veću pažnju.

Nakon nezaboravnog projekta kao što je Istanbullu Gelin / Istanbulska nevesta, Ozcan Deniz se pojavio pred svojim fanovima sa TV serijom od 13 epizoda Seni Cok Bekledim, ali nije uspeo da nađe pažnju koju je očekivao.

Povratkom Ozgu Namal, koje dugo nije bilo na platnu, na setove, interesovanje je dodatno poraslo, a Ozcan Deniz će nakon dve godine pauze ponovo imati priliku da se sastane sa publikom, u TV seriji Kizil Goncalar.

Mert Yazicioglu važan deo serije

Dodatak jednog od najupečatljivijih mladih glumaca prošlog perioda, kao što je Mert Yazicioglu, glumačkoj ekipi serije, opisuje se kao još jedan važan događaj.

Nakon što se neko vreme radio na priči od strane važnog scenariste kao što je Necati Sahin, sada se formira ekipa poznatih imena koja odgovaraju likovima u priči.

Ne bi bilo pogrešno reći da je serija Kizil Goncalar / Crveni pupoljci jedan od projekata koji može da napravi jedan od najiznenađujućih debija nove sezone. Mert Yazicioglu će se u ovom projektu pojaviti sa likom Cuneyta.

Sve ovo podiže očekivanja od serije na dodatno viši nivo.

NOVO - Raste uzbuđenje pred nastavak serije Ates Kuslari / Vatrene ptice

By: TV Exposed