Melike Ipek Yalova će raditi i na seriji Mahkum i na novim projektima

Melike Ipek Yalova, koja je imala veoma uspešan nastup u seriji Mahkum / Zatvorenik emitovanoj na televiziji Fox, obradovala je svoje fanove efektnim projektima u kojima je učestvovala.

Melike Ipek Yalova će raditi i na seriji Mahkum i na novim projektima

Foto Credits: Internet Haber

Rođena 1984. godine u Istanbulu, glumica je napustila seriju Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova koju je započela 2019. godine, 2021. godine i u kojoj je imala veoma efektan nastup tokom 3 sezone. Glumica, koju smo gledali u liku Mujgan, pridružila se ekipi serije Mahkum / Zatvorenik početkom prošle sezone.

Melike Ipek Yalova, koja igra glavnu ulogu u seriji Zatvorenik sa likom Buge, takođe je imala uspešno partnerstvo sa Ismailom Haciogluom. Navodeći da će učestvovati u seriji Zatvorenik, koja će se nastaviti u drugoj sezoni, glumica dobija i druge projektne ponude.

Glumica, koja je šetala svog psa i koju su videle kamere, postala je jedno od imena koje nikada nije prestalo da nosi masku u vreme kada je pandemija ponovo počela da se širi.

Melike je rekla da je uzela kratak odmor i da čeka drugu sezonu serije Mahkum. Glumica je izjavila: „Uzela sam mali odmor, vratila sam se. To mi je dovoljno.“.

Izrazivši da će nastaviti da učestvuje u seriji Zatvorenik, glumica je navela i da postoje i drugi projekti: „Sve će se otkriti, ne znam mnogo. Videćemo se ponovo“, i tako najavila da će pored ove TV serije raditi na novim projektima.

NOVO - Objavljen trejler turske serije Bir Kucuk Gun Isigi (VIDEO)

By: TV Exposed