Objavljen trejler turske serije Bir Kucuk Gun Isigi (VIDEO)

Snimanje se nastavlja punom brzinom za tursku TV seriju Bir Kucuk Gun Isigi, jednu od ambicioznih produkcija nove sezone ATV-a, koja okuplja Seray Kaya i Berka Oktaya u glavnim ulogama.

Objavljen trejler turske serije Bir Kucuk Gun Isigi (VIDEO)

Foto Credits: RiriNano

Prva promocija došla je iz dugo očekivane serije i povećala je radoznalost za ovim novim projektom.

Snimanje TV serije Bir Kucuk Gun Isigi, u kojoj glume Seray Kaya i Berk Oktay, počelo je pre nekoliko nedelja u Italiji. Fotografije koje su podelili dvoje glavnih glumaca ukazivale su na to da bi Kaya i Oktay mogli biti veoma dobar par na TV ekranima.

Dok se snimanje serije, koja ima zanimljivu temu, nastavlja punom parom, stigla je prva promocija iz projekta Bir Kucuk Gun Isigi. U promociji vidimo da je lik koji tumači Seray Kaya izgubila muža u saobraćajnoj nesreći i saznala da je njen preminuli muž nakon ove nesreće dobio ćerku. Podrazumeva se da ćemo uspešnu glumicu Esru Dermancioglu gledati kao izuzetno okrutan lik, na šta su mnogi već i navikli iz njenih ranijih uloga i serija.

Dok srećan brak organizatorke venčanja po imenu Elif, koji je oživela Seray Kaya, sa njenim prijateljem Hakanom, kojeg poznaje iz školskih godina, skreće pažnju, činjenica da se iznenadnom smrću sve okreće naglavačke vodi priču na sasvim drugo mesto.

Jedno je sigurno, očekuje nas zanimljiva jesen kada su u pitanju turske serije…

View this post on Instagram

A post shared by NGM (@ngmediatv)

NOVO - Birce Akalay oduševila pevanjem (VIDEO)

By: TV Exposed