Da li ste zadovoljni radnjom u nastavku serije Mahkum / Zatvorenik?!

Nastavljajući da izlazi na ekranima sa drugom sezonom na Fok TV-u, turska serija Mahkum / Zatvorenik je podelila publiku na dvoje!

Da li ste zadovoljni radnjom u nastavku serije Mahkum / Zatvorenik?!

Foto Credits: IMDB

Serija, koja je počela da se emituje prošle sezone, adaptirana je iz južnokorejske serije Nevini optuženi. Brzo izdavanje serije u prvoj sezoni i njena veoma popularna priča su se u drugoj sezoni pretvorili u potpuno drugačiji oblik. Razlog za to je što je serija prvobitno trajala 18 epizoda. U prvoj sezoni serije Mahkum korišćeno je 18 epizoda originalne priče. Ova situacija je čak izazvala kritike nekih gledalaca dok je serija trajala.

Morali su se rekonstruisati događaji koji su se nastavljali nakon što je priča brzo potrošena i završena. U drugoj sezoni turske serije Mahkum / Zatvorenik pojavila se potpuno nova priča. Činjenica da se uspeh prve sezone nije mogao sa istim uzbuđenjem preneti ni u novoj, ogleda se i u gledanosti. Nastupe Onura Tune i Ismaila Hacioglua u seriji koja se emituje na Fox TV za razliku od radnje svi cene. Ali problem nisu glumci ili gluma. Tok priče neke gledaoce pomalo i ljuti, a veliki broj njih nije zadovoljan nastavkom.

Ipak, u komentarima se može videti da će obnovljena priča o Mahkumu, koji se transformiše u novoj sezoni, vremenom biti prihvaćena. Mnogi gledaoci nastavljaju da gledaju seriju zbog glavnih glumaca, čak i ako nisu zadovoljni nekim likovima i tokom priče. Drugi sa uzbuđenjem čekaju novu epizodu i veoma su zadovoljni obnovljenom pričom.

NOVO - Aytac Sasmaz privukao pažnju imidžom pred novu seriju (FOTO)

By: TV Exposed