Aytac Sasmaz privukao pažnju imidžom pred novu seriju (FOTO)

Talentovani turski glumac Aytac Sasmaz, koji je napravio iskorak u karijeri nakon što je glumio u TV seriji Hekimoglu, pokazao je da može biti uspešan ne samo u drami već i u različitim vrstama projekata glumeći u romantičnoj humorističnoj seriji Baht Oyunu.

Aytac Sasmaz privukao pažnju imidžom pred novu seriju (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Činjenica da se Aytac Sasmaz nije pojavio ni u jednoj seriji nakon TV serije Baht Oyunu, u kojoj je glavnu ulogu preuzeo sa Cemre Baysel, uznemirila je njegove fanove. Glumac, koji je pauzirao sezonu, sprema se da se uskoro vrati na televizijske ekrane. Štaviše, ovog puta sa omladinskom serijom. Turska adaptacija američke TV serije Beverli Hils 90210, koja je imala veliki uticaj širom sveta tokom 10 godina emitovanja između 1990.-2000., uskoro će biti snimana. Serija, čija glumačka ekipa polako počinje da se formira, biće emitovana u Turskoj pod imenom Gelecek Uzun Surer / Budućnost traje dugo.

Aytac Sasmaz takođe igra ulogu u seriji koja će se snimati za Fox TV. U seriji, koja uključuje i dramatične priče, Sasmaz će dati život liku po imenu Evren.

Ljubavna veza Aytaca Sasmaza sa Cemre Baysel, sa kojom je tumačio glavnu ulogu u seriji Baht Oyunu, takođe je povećala interesovanje njegovih obožavalaca za par. Međutim, Sasmaz je bio na čekanju neko vreme kada su u pitanju serije. Sada se sprema da se vrati na ekran sa serijom Gelecek Uzun Surer.

Pažnju je privukao i njegov novi imidž pred novu seriju.

NOVO - Da li je Cansu Dere donela dobru odluku?!

By: TV Exposed