Poznato kada se nastavlja serija Alparslan Buyuk Selcuklu (VIDEO)

Objavljen je datum emitovanja dugo iščekivane nove sezone turske istorijske TV serije Alparslan Buyuk Selcuklu, koja je ostavila traga ponedeljkom uveče na ekranima TRT 1 od prvog dana kada je emitovana.

Poznato kada se nastavlja serija Alparslan Buyuk Selcuklu (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Pripremljen za susret sa svojom publikom u ponedeljak, 19. septembra, projekat Alparslan Buyuk Selcuklu se sprema da fascinira svoju publiku moćnom glumačkom postavom, veličanstvenim dekorom i impresivnim scenarijem. Prema najavama očekuje nas zaista zanimljiv nastavak ove istorijske priče.

Reči Seferi Hatun (koju u seriji tumači mlada Kayra Zabci), koja se prvi put pojavila pred publikom sa rečima „Spasiću oca od Alparslana” u promociji serije koja je objavljena, a koja će biti prikazana 28. epizodom, izazvalo veliko interesovanje publike koja sa nestrpljenjem iščekuje nastavak ove priče.

Serija Alparslan Buyuk Selcuklu počinje novu sezonu epizodom na TRT 1 u ponedeljak, 19. septembra, dakle za dve nedelje. Dok su fanovi serije željno iščekivali novu epizodu, veoma impresivan je bio i trejler koji je dobio veliki broj komentara gledalaca ove turske TV serije.

Druga imena osim Kayre Zabci pridružila su se glumačkoj ekipi popularne serije. Među imenima u timu u drugoj sezoni serije o sultanu Alparslanu, gde je otišla Fahriye Evcen su Serhat Tutumluer, Bora Cengiz, Umut Karadag i Oyku Gurman.

Evo i pomenutog trejlera.

NOVO - Kritike za poslednje dve epizode serije Senden Daha Guzel /  Lepša od tebe

By: TV Exposed