Oproštaj od druge sezone serije Yali Capkini!

Tim projekta Yali Capkini, koji je proizvela kompanija OGM Pictures i jedan od efektivnih projekata Star TV-a, okupio se da proslavi kraj druge sezone!

Oproštaj od druge sezone serije Yali Capkini!

Serija Yali Capkini, koja je postigla veliki uspeh u prvoj sezoni i bila najbolja debitantska serija, bila je mnogo pominjana.

Međutim, Yali Capkini, koji na početku druge sezone nije mogao dovoljno zadovoljiti publiku u pogledu priče, zaostao je u konkurenciji sa serijom Kizilcik Serbeti i doživeo ozbiljan gubitak gledalaca.

Ipak, TV serija Yali Capkini, koja je sezonu završila sa efektivnom pričom i ocenama iznad proseka, nastaviće svoj put u trećoj sezoni.

Trend na društvenim mrežama

Održan je oproštajni događaj na setu projekta Yali Capkini, koji je ostavio trag na ekranu sa svojom snažnom glumačkom postavom i domaćim i međunarodnim uspesima.

Tim je na događaju kojem su prisustvovali glumci ostavio iza sebe umor sezone, a prisustvovali su ekipa sa seta, režiserka Burcu Alptekin i producent Onur Guvenatam.

Zabavni trenuci ostali su sa događaja. Afra Saracoglu preuzima bubnjeve i trenuci kada se ceo tim zabavljao postali su trendovi na društvenim mrežama.

NOVO - Kerem Alisik napustio seriju Crno srce

By: TV Exposed