Serenay Sarikaya bi mogla da obeleži početak godine

Turska glumica Serenay Sarikaya je do pre par godina bila jedna od najvećih zvezda u toj zemlji, ili barem zvezda u nastanku. Međutim, nije sve išlo tako sjajno u karijeri ove glumice.

Serenay Sarikaya bi mogla da obeleži početak godine

Foto Credits: Haberler

Ime Serenay Sarikaye je češće bilo dovodjeno u vezu sa nekim romansama i pričama iz privatnog života, nego sa uspešnim projektima. Čini se da će se mnogo toga promeniti u toku ove godine i to na samom početku. Glumica ima šansu da se vrati na stazu uspeha i to kroz tri projetka.

Prvi od njih je već dostupan. U pitanju je Netflixova serija Sahmaran / Šahmaran u kojoj tumači glavnu ulogu uz Buraka Deniza i Merta Ramazana Demira. Vrlo brzo će biti prikazan i njen drugi projekat i to na drugoj digitalnoj platformi. Na Disney Plusu će biti prikazan mjuzikl Alisa u zemlji čuda u kojoj se ova talentovana turska glumica pojavila.

Uskoro, već početkom februara ćemo Serenay gledati i na TV ekranima, nakon čak osam godina. Glumica se vraća TV serijom Aile / Porodica u kojoj će njen partner na sceni biti Kivanc Tatlitug. U novom intervju Sarikaya je priznala da je pomalo i zaboravila kako to izgleda raditi u TV serijama, a na radost njenih fanova na to je već počela da se podseća, s obzirom da je snimanje ove nove turske serije počelo.

Ukoliko ova njena tri nova projekta postignu zapažen uspeh, Serenay Sarikaya bi mogla biti turska glumica koja će obeležiti početak 2023. godine.

NOVO - Gecenin Ucunda kao pozitivan primer u svetu turskih serija

By: TV Exposed