Gecenin Ucunda kao pozitivan primer u svetu turskih serija

Duo Neslihan Atagul i Kadir Dogulu preuzima glavne uloge u TV seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja se emituje na Star TV-u utorkom uveče, a njihovi fanovi željno iščekuju svaku novu epizodu.

Gecenin Ucunda kao pozitivan primer u svetu turskih serija

Foto Credits: DiziCentral

Međutim, gledanost serije nastavlja niže nego što je iko očekivao. Uprkos ovom izazovnom okruženju, odlučnost i Star TV-a i producenta TMC Filma da nastave seriju postavili su primer industriji. Činjenica da gledanost nije presudna u okruženju u kojem obožavaoci serije vole priču, posebno lik Neslihan Atagul Macide, čini se da je važan dobitak za publiku. Postoji i rešenost da se serija nastavi do kraja sezone.

Zanimljivo je sa najnovijim dešavanjima da će se priča proširiti u seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja je do sada objavljena u 15 epizoda. Pre nekoliko epizoda napravljen je važan aranžman za priču o seriji. Činjenica da će se novi lik pridružiti seriji Gecenin Ucunda otkriva trud da se scenario učini privlačnijim sa različitim likovima. Advokat Nazli će privući pažnju kao jedan od likova koji mogu uticati na živote u teškoj ljubavnoj priči Kazima i Macide. Očekuje se da će lik Nazli, koju tumači Hazal Benli u glumačkoj ekipi serije, dodati dubinu priči.

I pored odlučnog stava da serija Gecenin Ucunda treba da se nastavi najmanje do kraja maja, potrebno je videti da publika nije pokazala dovoljno interesovanja. Adaptirana prema istoimenoj knjizi Peride Celal, TV serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći izgleda kao primer u industriji, jer Star TV takođe podržava projekat težinom tima i odlučnošću producenta, čak i ako je gledanost niska. Čak i ako gledanost ne bude dovoljno dobra, nastavak TV serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja svojom pričom i dalje pogađa široku publiku, postaće primer ostalim producentima i kanalima u sektoru.

NOVO - Alp Navruz - Samoća mi ide dobro!

By: TV Exposed