Merve Bolugur je ljuta na medije

Turska glumica Merve Bolugur često bude u centru pažnje zbog svojih izjava i stavova koje iznese javno i u medijima. Ovaj put odlučila je da ne odgovori na pitanje novinara?!

Merve Bolugur je ljuta na medije

Foto Credits: Aksam

Merve Bolugur je viđena juče u Arnavutkoy distriktu sa dečkom Ercanom Senom. Novinari su je zamolili za intervju, ali je glumica bila ljuta zbog njihove „taktike“, odnosno nedostatka iste.

Pripadnici medija su počeli da se pitaju, zbog čega glumice tako dugo nema na TV ekranima. Postavljeno je pitanje, da li je to zbog toga što Merve nije dobijala ponude ili zbog toga što joj se nije dopalo ono što je ponuđeno.

Glumica koja je poznata po tome da nema dlake na jeziku, ovaj put nije želela da odgovori. Merve Bolugur je po prvi put nakon dosta vremena ostala nedorečena. Pripadnici medija su iznenađeni ovom reakcijom i odlukom glumice da ne odgovori na pitanje. Očigledno da se Merve nije dopalo pitanje ili sam način na koji je postavljeno. Sve u svemu – odgovor je izostao.

Odgovor je izostao ali je pitanje potpuno na mestu. Merve se na TV ekranima nije pojavila još od 2017. godine i serije Icimdeki Firtina. U tom projektu je glumila Ezgi. Do tada je imala uloge u serijama Sulejman Veličanstveni, Kuzey Guney i drugim projektima.

NOVO - Begum Akkaya u turskoj seriji Baba / Otac

 By: Milt-TV Exposed