Da li serija Mahkum / Zatvorenik može da poboljša već odličan start?!

Turska serija Mahkum / Zatvorenik imala je svoju premijeru u utorak, 14. decembra. Već dva dana kasnije, u četvrtak 16.12. biće emitovana druga epizoda ovog projekta.

Da li serija Mahkum / Zatvorenik može da poboljša već odličan start?!

Foto Credits: Fox TV

Prva epizoda serije Mahkum / Zatvorenik ostvarila je veoma dobre rezultate rejtinga. Total rejting je iznosio 6.36, AB 6.16 a u kategoriji ABC brojka je bila ravno 7. Interesovanje za novu seriju Fox TV-a je dakle na veoma visokom nivou. Utisci nakon prve epizode su veoma pozitivni tako da ne treba da čudi da će se rejting još popravljati iz epizode u epizodu. Prilika za to je već večeras. Nakon epizode 2, serija će se vratiti u redovan režim emitovanja, dakle jednom nedeljno.

Za one koji nisu ispratili sledi kratak opis radnje u ovoj novoj turskoj seriji: Poznati i veoma uspešni tužilac Firat (Onur Tuna) vodio je miran i porodičan život sve dok se jednog dana nije probudio u zatvoru. Ubrzo saznaje da je optužen za stravična dela, ubistvo supruge i deteta! Otežavajuća okolnost predstavlja to što se Firat ne seća ničega što se dogodilo te kobne noći, odnosno pati od privremene amnezije. Vrlo brzo će se naći pred najvećim izazovom u svom životu i dosadašnjoj karijeri. Dok pokušava da se seti šta se zapravo desilo, moraće na sve načine da dokaže svoju nevinost. Pred njim je težak put ispunjen spletkama i novim zapletima. Radnja ove turske serije zasnovana je na popularnoj korejskoj drami Innocent Defendant.

Pored Onura Tune, uloge u seriji tumače Ismail Hacioglu, Seray Kaya, Melike Yalova, Hakan Karsak, Hayal Koseoglu i drugi.

Da li serija Mahkum može da popravi rejting i privuče još gledalaca saznaćemo sutra ili kasno večeras čim budu objavljeni rezultati gledanosti.

NOVO - Kivanc Tatlitug i Basak Dizer otkrili pol deteta!

 By: Milt-TV Exposed