Serija Alparslan Buyuk Selcuklu i važna poruka - STOP nasilju nad ženama!

Turska serija Alparslan Buyuk Selcuklu je donela novu istorijsku priču. Serija predstavlja nastavak serije Uyanis Buyuk Selcuklu ali sa radnjom u retrospektivi.

Serija Alparslan Buyuk Selcuklu i važna poruka - STOP nasilju nad ženama!

Foto Credits: Internet Haber

Serija Alparslan Buyuk Selcuklu je zaista dobro gledana. Rejting je odličan i projekat za sada drži interesovanje svojih gledalaca iz epizode u epizodu. Jedan detalj koji je emitovan u novoj epizodi naišao je na velike pohvale širom Turske. Prenosimo o čemu se radi.

Stav koji se jasno i nedvosmisleno protivi nasilju nad ženama a koji je prikazan u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu je oduševio mnoge. U jednoj sceni jedan od likova je pokušao da fizički nasrne na svoju suprugu, kada je prikazano nešto što je naišlo na veliko odobravanje i pohvale. Otac tog lika u seriji je objasnio sinu da pravi muškarac nikada ne diže ruku na ženu. To nije dozvoljeno ni tradicijom niti svetim Kuranom.

Na ovaj način je jedna televizijska serija koja donosi priču o istoriji, važnim ličnostima i dobu daleko iza nas poslala veoma važnu poruku. Stop nasilju nad ženama! U pitanju je poruka koja treba da se čuje što više i da se što češće ponavlja.

Zaista velike pohvale za sve koji rade na seriji Alparslan Buyuk Selcuklu i na ovoj sceni koja je zaista sjajna!

NOVO - Jedna nova turska TV serija pred otkazivanjem, ali koja?!

 By: Milt-TV Exposed