Demet Ozdemir iznela opravdane kritike!

Turska glumica Demet Ozdemir nastavlja da se pojavljuje kao glavna glumica u Fox TV seriji pod imenom Adim Farah / Zovem se Farah.

Demet Ozdemir iznela opravdane kritike!

Foto Credits: RiriNano

Poznatu glumicu koja stvara snažnu sinergiju sa Enginom Akyurekom, njeni obožavaoci pomno prate na društvenim mrežama.

Demet Ozdemir je u intervjuu otkrila koliko su društvene mreže u poslednje vreme postale uticajne na TV serije.

Poznata glumica je navela da se sada i u filmovima i u TV serijama menjaju scenariji prema zahtevima i očekivanjima publike. U stvari, iako je ovo dobro poznata situacija, čini se da je važan detalj to što je glumica izjavila da su neki producenti napravili značajne izmene u scenariju, posebno na osnovu komentara dobijenih na društvenim mrežama.

Teško za glumce

Demet Ozdemir je takođe otkrila koliko ova situacija teško pada za glumce.

Poznata glumica, koja se žali da ne zna u kojoj tački će lik sa kojim radi napredovati od početka do kraja, rekla je: „Scenario se menja sa nama na putu, dolaze dodatne scene i mi to učimo tog dana dok snimamo drugu scenu. Naravno, radimo na liku, nešto se planira i konstruiše, ali postoje producenti koji ovo oblikuju prema rejtingu i društvenim mrežama…“.

Iako su ove reči Ozdemir bile kao ispovest o dobro poznatoj situaciji u industriji, izuzetne su bile i njene reči o tome koliko je to težak proces za glumce.

Popularna glumica je iznela važnu zamerku rekavši: „Likovi se ne završavaju kako počinju, tako da je ovo veoma teška stvar za glumca jer morate da igrate lik čiji kraj ne možete u potpunosti da predvidite.”.

NOVO - Tuba Buyukustun i Halit Ergenc u novoj seriji

By: TV Exposed